Home
Home
Home

Bättre kött

För oss är det viktigt att allt vårt nötkött kommer från Sverige, och från noga utvalda gårdar och slakterier. På Stockholms Matmarknad hittar du hängmörat nötkött som vi hänger i minst fyra veckor i vår egen kyl. Vi erbjuder klassiska detaljer som entrecôte, biff och oxfilé, men också lite mer ovanliga detaljer som njurtapp och luffarbiff när det finns att tillgå. Även styckningar som côte de bouef, clubsteak och t-bone steak finns året runt för den riktiga köttälskaren. Missa inte heller den nymalda hamburgarna på högrev och entrecôte.

Fläskkött och kyckling

Är det fläskkött du är ute efter så hittar du både Nibble Gårdsgris och ibericogris från Salamanca. Kycklingen kommer från Hagby gård, och är såklart frigående och ekologisk.

Köttet kommer endast från djur som inte har genomgått förebyggande behandling med antibiotika eller avmaskningsmedel, som är slaktat på småskaligt slakteri med minimerande av transporter och hanterat under rimliga arbetsvillkor.

Helgkasse

Du hittar råvarorna i vår helgkasse där vi packat en god middag för två.